Reserveer een kamer
Aankomstdatum
Calendar
Nachten
Personen per kamer
Aantal kamers
Golden Tulip Victoria
The Green Key is awarded to companies in the tourism and recreation industry who contribute to the prevention of climate change and voluntarily take measures to do more about the environment than legislation orders them.

Golden Tulip Victoria gelegen op de Veluwe voor hotel arrangementen, vergaderingen, voetbal trainingskampen!

Golden Tulip Victoria 3.9Hotel beoordeling 3.9 uit 5 gebaseerd op 87 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen.

Welkom bij hotel Golden Tulip Victoria in Hoenderloo

Hotel Golden Tulip Victoria is gelegen op een landgoed van 14 hectare midden op de Veluwe. Bij het hotel liggen de natuurgebieden Varenna, het Deelerwoud, de Loenermark en op 8 kilometer afstand, te bereiken via het dorp Hoenderloo het Nationaal Park de Hoge Veluwe.

De centrale ligging van het hotel op de Hoge Veluwe in de nabijheid van de A1 en de A50 maakt het hotel uitstekend bereikbaar. Een ideaal trefpunt voor vergaderingen / cursussenfeesten & partijen en andere bijeenkomsten! Het hotel beschikt over 19 multifunctionele vergaderruimtes / conferentieruimtes en feestfaciliteiten tot 275 personen. 


Hotel Golden Tulip Victoria is een zeer geschikt uitgangspunt voor een ontdekkingsreis over de Hoge Veluwe tijdens een vakantie of een weekendje weg en bieden wij leuke hotel arrangementen

Faciliteiten

Het hotel biedt 109 comfortabele kamers die in verschillende appartementen op het terrein zijn gelegen op een kleine loopafstand. De kamers zijn gelegen op zowel de begane grond als op eerste verdieping. Het hotel beschikt niet over een lift.

In het hoofdgebouw bevinden zich de receptie, de zalen, het zwembad, de sauna, het restaurant met serre en binnentuin waar u gebruik kunt maken van het ontbijtbuffet en het diner, in de Engelse bar met twee bowlingbanen kunt u terecht voor een hapje en drankje.

Het hotel biedt vele faciliteiten waaronder een verwarmd binnen en buiten zwembad, sauna, fitness ruimte, tennisbanen en de verhuur van fietsen maken uw verblijf compleet.


Trainingskampen

Golden Tulip Victoria heeft een jarenlange ervaring met het organiseren van trainingskampen voor voetbalteams. Het eigen voetbalveld met UEFA licentie is gerenommeerd in binnen- en buitenland en bekend van onder andere het verblijf van o.a. het Nederlands Elftal (dames en heren), Vitesse, FC Utrecht, Standaard Luik, Lierse SK, ElazigSpor, Famagusta. 

 

Ons team staat voor u klaar, graag ontvangen wij u in Golden Tulip Victoria!


Met vriendelijke groet,

Harm Beumer
General Manager                                                                                                                

Golden Tulip Victoria is onderdeel van EHP Hotels

Golden Tulip Victoria - Woeste Hoefweg 80 - 7351 TP - Hoenderloo - Nederland
Tel: 055-5062828 - Fax: (+31) 555061605 - Email: reservations@goldentulipvictoria.nl
www.goldentulip.com | Disclaimer | Sitemap | Onderdeel van Golden Tulip Hospitality Group